Український екс-президент Петро Порошенко не з'явиться на допит Державне Бюро розслідувань, так як буде перебувати за кордоном у цей час.

Про це повідомляє Telegram-канал VESTI.

Варто відзначити, що громадянина Порошенка викликають у якості свідка у кримінальному провадженні №62019000000000713. Справа стосується можливого ухилення від сплати податків, легалізації коштів, отриманих злочинним шляхом та службового підроблення при купівлі-продажу ТОВ "Кузня на Рибальському".

Telegram-канал Klymenko Time, вивчаючи повістку Порошенка зазначив, що в числі поважних причин для неявки, поїздка за кордон за запрошенням "західних партнерів" не була вказана.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що громадянину Порошенку необхідно з'явитися в Держбюро розслідувань, як вже анонсувалося, 17 липня о 9:30. До начальника третього відділу Першого управління організації досудових розслідувань Державного бюро розслідувань Олега Корецького.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський передбачив статус російської мови на Донбасі.

Також Знай.uа писав, Зеленський видав указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.