В інтерв'ю телеканалу ICTV прем'єр-міністр України Володимир Гройсман повідомив, що ціна на газ для українського населення цієї осені перестане рости.

"Зараз "Нафтогаз" закачює газ за діючими цінами. Ці ціни знаходяться в нижній точці і тому вони не можуть бути підвищені. Тому, що запас до початку опалювального сезону має бути сформований на рівні 20 млрд кубометрів", — розповів Гройсман.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Також у своєму оповіданні прем'єр-міністр підкреслив, що цього запасу газу повністю вистачить Україні для проходження наступного опалювального сезону.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Таким чином Гройсман не бачить ніяких об'єктивних підстав для того, щоб підвищувати ціни на газ. Він зобов'язався зробити все, щоб "монополісти дотримувалися стратегії зменшення цін".

Нагадаємо, що юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook опублікував показове фото з Гройсманом в оточенні сміття.

Як повідомляв портал Знай.ua прем'єр-міністр України Володимир Гройсман не зміг відповісти на питання про те, чому в Україні процвітає гральний бізнес.

Також портал Знай.ua писав, що Володимир Гройсман вирішив розповісти про те, що потрібно міняти в Україні найближчим часом і вирішив взятися за відпустку для вихователів садочків.