Віце-прем'єр міністр України Павло Розенко і телеведуча Олена-Крістіна Лебідь провели п'ятницю на Одеському киновестивале. Не зміг змовчати про це український юрист і блогер Михайло Шнайдер.

Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко
Олена-Крістіна Лебідь і Павло Розенко

"Богема, на яку ми заслужили. Поки українські пенсіонери зайняті відвідуванням Віденської опери і насолоджуються фантастичною кавою в Братиславі, можна і пройтися по червоній доріжці.." - написав Шнайдер і прикріпив фото парочки з червоної доріжки відкриття кінофестивалю.

Очевидно, блогер нагадав українцям про заяви експрезидента України Петра Порошенка в честь безвиза. Тоді Петро Олексійович сказав:

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сьогодні цим правом може скористатися кожний українець. На сьогоднішній день ці паспорти не будуть вимагати жодних віз, ні паперової тяганини, ніяких зборів, черг, це значно збільшує цінність українського паспорта. Сьогодні кожен українець може і має можливість випити фантастичну каву в Братиславі або полетіти лоукостом до Варшави, або відвідати Віденську оперу".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

В коментарях відразу стали відзначатися українці:

"Класна метелик у міністра", "Що за клоунада?", "А це головний актор фільму для дорослих?", "Парад уродів. Де фейс контроль?", "На вигляд - "шалено" щасливий", "Аферисти в Одесі", "А чого бабу не годує?", "Парочка... Господи...", "Ми з Тамарою ходимо парою", "Виставка свинарчуків", "Одружений два рази невдало: одна пішла, а друга - ні", "Міністр з недорозвиненим обличчям. Що він може зробити для сім'ї і для країни? Нічого"

Нагадаємо, вице-прем'єр Розенко потрапив в лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про самому інтимному.

Також портал "Знай.uа" писав, що покалічені наречену міністра Розенко взяли під охорону.