Український блогер з Криму Ліза Богуцька у своєму новому пості підняла тему "звітності" депутатів Верховної Ради 8 скликання. Відомо, що український парламент пішов на канікули.

Про це Ліза напасала на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Задаюся питанням: чи могла Рада 8 скликання, якак пішла на канікули, написати що-небудь для людей? Ну таке, щоб було простим і зрозумілим. Адже чим менше в законах плутанини, тим прозоріше життя. Виборчий кодекс. За відкритими списками. 5 років боротьби людей за зміну системи виборів, щоб прибрати корупційну складову. 5 років мітингів і акцій під ВР. Багато тисяч поправок до закону і в результаті - пологи виродка. Це, типу: хотіли новий кодекс - отримаєте. Насправді, ці праці треба в топку. Цілком. Нове виборче законодавство не вирішує проблем. Воно наплоде нові. В геометричній прогресії", - написала Богуцька.

Задаюсь вопросом: могла ли ушедшая на каникулы Рада 8 созыва написать что-нибудь для людей? Ну такое, чтобы было простым...

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще
Geplaatst door Liza Bogutskaya op Zondag 14 juli 2019

Також блогер зазначила, що завжди виступала проти "ускладнень".

"Я, як людина, яка переконана в тому, що все повинно бути гранично просто і зрозуміло, завжди виступала проти будь-яких ускладнень, надбудов, грандіозних формул і т. д. Послухала Олю Ситник (Галабалу). Вона передає своє розуміння кодексу. Якщо усе саме так, то дуже сумно. Депутати, які йдуть у минуле з 20-го разу народили гобліна", - підсумувала блогер.

Нагадаємо, на "Слугу народу" подала до суду скандальна королева корупції: "Або її приберуть зі списку, або я приберу її фізично".

Як повідомляв Знай.uа перший пішов: НАБУ всерйоз взялося за екс-губернатора Запоріжжя Бриля, звільненого Зеленським.

Знай.uа писав, Богуцька різко відповіла "порохоботам" за нападки на Зеленського: "Чекали на нового Папу марно".