Український популярний шоумен і ведучий Сергій Притула заявив про свій намір балотуватися у Верховну Раду від партії Святослава Вакарчука "Голос". У списку партії він іде під номером 30.

Сергій Притула
Сергій Притула

Не так давно він дав відверте інтерв'ю порталу "Громадське" і розповів про свої перші кроки в політиці. Він відверто зізнався, що посвідчення кандидата не носить, так як воно у нього лежить вдома, як нагадування про важливий етап у житті.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На питання про те, що подобається і що не подобається, відповідає однознано:

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Поки все подобається. Нова сфера для мене. Я до політики завжди був причетний, але не влазив глибоко, хоча регулярно ті або інші сили звали в свої ряди. Зараз я опинився в команді тих людей, яким я дуже симпатизую, які підтримують мене, з якими ми дивимося в одному напрямку."

Притулу не турбує те, що партія "Голос" має не такі високі рейтинги, як очікувалося, а в останні дні і того більше - втратила кілька позицій.

"Я вважаю, що не треба намагатися сподобатися всім. Найстрашніше, що може бути - не виправдати сподівань людей, які тебе обирають в парламент. А от своєю роботою потім завоювати прихильність тих, хто голосували за іншого, - ось це набагато цікавіша історія."

Ведуча запитала, що Сергій Притула збирається робити в Раді.

"Як мінімум, ходити на роботу. Цього насправді не мало. Якщо ви подивитеся на присутність депутатів у парламенті в п'ятницю. Тому ми й пропонуємо зміни в регламент роботи парламенту, за які я буду кістьми лягати. Вже давно можна було ввести ту ж сенсорну кнопку для індивідуального голосування, щоб депутати не скакали, як зайчики, по залу і не були багаторуким Шивою, який встигає за 8 осіб проголосувати."

Коли ведуча попросила конкретики, Притула відповів відверто:

"Чесно - куди партія пошле, туди і Сірьожка і піде. Я вважаю себе одним з рядових бійців партії. У нас в цьому сенсі достатня демократія, і багато рішень приймаються колегіально. Я не буду своїми індивідуальними вподобаннями ламати партійну стратегію."

Нагадаємо, шоумен Сергій Притула з туалету затролив Євробачення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Притулі відкрили очі на роль у партії Вакарчука.

Також портал "Знай.uа" писав, що Притулу розкритикували за "велику політику".