Зеленський починає масову чистку дипломатичного корпусу. Так, президент збирається звільнити 12 послів по всьому світу, в тому числі і посла України у США. Про це повідомляється у телеграм-каналі "Klymenko Time".

За інформацією журналіста Андрія Клименка, під час останньої поїздки в США в. о. голови СБУ Баканов повідомив послу Валерію Чалому, що він повинен найближчим часом покинути пост. Однак, той відмовився йти за власним бажанням.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Для того, щоб зняти Чалого, є дві причини: 1. Скандал, коли американські ЗМІ викрили Чалого у співпраці зі штабом Хілларі Клінтон під час виборів президента США у 2016 році. Сам він таке втручання заперечував і називав цю інформацію підступами "колишніх політиків, які досі мають лобі в США". Але проблема є, вона реальна і по ній у Трампа "осад залишився". 2. Необхідність налагодити стосунки з українською діаспорою у Штатах. Яка на виборах президента масово підтримала Порошенка", - пише Клименко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, українці спитали Зеленського за кортеж.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сивохо назвав найбільше зло в Україні.

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.