Дівчина голови Офісу президента Андрія Богдана Анастасія Слична розповіла про їхні стосунки. Передає "Страна".

Як відомо, 42-річний Богдан півроку тому розлучився з дружиною Ольгою, від якої у нього залишилося четверо доньок. За словами Анастасії, серйозні стосунки у них зав'язалися в кінці минулого року.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"З Андрієм ми знайомі давно, нас пов'язувала спільна компанія. Ми часто перетиналися на спільних заходах, вечірках і вечерях. Андрій дуже розумний, порядний, цілеспрямований чоловік, я поділяю його життєві принципи та цінності, до речі, він володіє унікальним почуттям гумору. Більш близько спілкуватися ми почали наприкінці минулого року. Андрій прийшов до мене на день народження, і вкрав моє серце", - розповідає дівчина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Анастасія зізналася, що вже знайома з батьками політика, але поки що тримає в таємниці, чи буде у найближчому майбутньому весілля.

"Щодо глибини наших стосунків і планів у майбутньому - на даному етапі ми не розголошуємо, але обіцяю, що ви перші про все дізнаєтеся", - заявила вона.

Дівчина Андрія Богдана - колишній кінопродюсер. На даний момент вона є співзасновницею інтернет-платформи дизайнерської біжутерії Jewellery BAZAR і співвласницею бренду купальників і нижньої білизни La Мага.

Нагадаємо, Зеленський пірнув у Чорне море разом з одеситами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Беленюк з команди Зеленського "хоче заселити Україну неграми", українці регочуть.

Також портал Знай.ua писав, Порошенко і Гройману показали, куди відправити дітей на літо.