З Італії прийшли вельми цікаві новини. Віце-прем'єр Італії Маттео Сальвіні розповів, що його хотіло ліквідувати українське угруповання", яке заарештували напередодні з великим арсеналом зброї.

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Апѕа.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Це була одна з багатьох загроз смерті, які надходили мені кожен день. Спецслужби говорили про український гурт, яка намагалася мене вбити. Я радий, що це допомогло розкрити божевільний арсенал (зброї — прим. ред)", — сказав він. За словами Сальвіні, він вважає, що "ніколи не робив нічого поганого з українцями".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, ВСУ вжалили на повну: з Донбасу біжать навіть ватажків бойовиків, сувору помста за вбитих українців зняли на відео.

Як повідомляв Знай.uа говорити уві сні — не хвороба: медики спростували головні міфи про любителів "потеревенити" вночі.

Знай.uа писав, стихія розібралася з родиною Януковича швидше за владу: "золоту жилу легітимного" поглинула вода.