Згідно з даними, які ЦВК встиг підрахувати на ранок понеділка, впевнено лідирують на округах України мажоритарники від "Слуги народу". Про це повідомляє Telegram-канал VESTI.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вони беруть 100% мандатів у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Житомирській, Закарпатській, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Миколаївській, Полтавській, Рівненській, Сумській, Тернопільській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Черкаській, Чернівецькій, Чернігівській областях та Києві. В Одеській області – всі округи, без 1 мандата, у Львівській – 8 з 12", - сказано в повідомленні.

При цьому в Луганській і Донецькій областях безальтернативно по мажоритарці лідирує "Опозиційна платформа – За життя".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Справа йде до монокоалиции. Або до конституційної більшості за умови союзу з "Голосом" і "Батьківщиною", - пишуть в каналі.

По країнам ж голоси виборців розділилися. Найбільше за кордоном підтримували партії діючого президента України "Слуга народу" і колишнього глави держави "Європейська солідарність". Унікальною стала лише Естонія, де Опозиційна платформа "За життя" набрала 38,38% голосів виборців.

Поки перемогу на парламентських виборах за кордоном вириває "Слуга народу" (29%). З невеликим відставанням від політсили – "Європейська Солідарність" (28,80%). Вже опрацьовано 95,09% протоколів. Залишилося дізнатися результати з виборчих дільниць в Канаді і США.

Також стали відомі дані з Антарктиди. Там перемагає партія "Голос" (5 голосів з 12), у "Європейської Солідарності" – 4 голоси, у "Слуги народу" – 2.

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли почнуться "посадки корупціонерів".

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський показав, що коїться з "Україною" насправді.

Також Знай. ua писав, що Зеленський готує сенсаційний закон - першочергове завдання.