Всі класичні політики у звичайних українців викликають огиду

Про це в програмі «Не добрий вечір» заявив її телеведучий Ігор Лесев.

Він пояснив, чому виборці масово віддали свої голоси за партію «Слуга народу» і її представників на виборах до Верховної Ради України, які відбулися в неділю, 21 липня.

«Феномен Зеленського і «Слуги народа»- це протест. Протест проти тієї дупи, в яку опустив країну персонально Порошенко», – висловив свою думку в програмі Лесев.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Він вважає, що всі класичні політики у людей викликають вже просто огиду.

А що стосується п’ятого президента України Петра Порошенка, то, на думку журналіста, екс-глава країни п’ять років «ґвалтував країну» і «затрах*л людей до Зеленського».

Що ж стосується тих дев’яти відсотків українців, які проголосували за нову партію Порошенко «Європейська солідарність», то їх, Ігор Лесев називає, не соромлячись у виразах, «божевільними»: «Це ж справжня перепис божевільних».

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли почнуться "посадки корупціонерів".

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського назвали прізвища ймовірних спікера і генпрокурора.

Також Знай. ua писав, що Зеленський готує сенсаційний закон - першочергове завдання.