Український блогер Михайло Шнайдер показав кілька нових осіб, яких українці обрали депутатами у Верховну Раду України. Відповідний пост з'явився в Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Шнайдер показав офіційні дані деяких з новообраних народних депутатів України. І зазначив, що у них немає вищої освіти, тільки середня.

Блогер зазначає, що саме ці люди в найближчому майбутньому будуть приймати закони, призначати міністрів, а також затверджувати бюджет. Він шокований тим, що всі основні рішення, які необхідні для функціонування держави будуть прийматися парламентом, в якому депутати закінчили тільки школу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"А тепер УВАГА. Згідно з офіційними даними ЦВК, у цих хлопців... лише СЕРЕДНЯ ОСВІТА. Ви тільки вдумайтеся в ЦЕ. Люди від яких найближчим часом буде залежати наше майбутнє, змогли закінчити тільки середню Школу. Ви мене звичайно вибачте друзі, але я вважаю, що це вже Перебір. На межі розуміння і здорового Глузду...", - пише шокований блогер.

Знакомьтесь это новоизбранные народные депутаты Украины. Совсем скоро, они будут принимать Законы. Назначать министров и...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Dinsdag 23 juli 2019

Нагадаємо, Порошенко влаштував цирк з "вдячної вчителькою" в порожньому вагоні.

Як повідомляв Знай. ua, бурхливе минуле Гройсмана більше не приховати.

Також Знай. ua писав, що блогер показав справжню сутність Гройсмана одним фото.