Український уряд призначив тимчасовим виконувачем обов'язків голови Державної фіскальної служби України Дениса Гутенка. Про це свідчить розпорядження Кабміну від 17 липня №556-р, яке було опубліковано на сайті уряду.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Денис Гутенко

Також відомо, що Денис Гутенко приступає до виконання обов'язків з 23 липня. До цього призначення Гутенко обіймав посаду директора департаменту націлювання та управління митними ризиками ДФС.

Нагадаємо, що колишній глава ДФС Власов написав заяву на звільнення на вимогу президента Володимира Зеленського 14 липня. Вимогу президент пояснив тим, що Власов не звільнив керівників митниць у чотирьох областях - у Волинській, Закарпатській, Львівській та Чернівецькій через незадовільну боротьбу з контрабандою на кордоні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Одеса обрала до Ради "Слуг народу": божевільний відрив, такого не очікував навіть Зеленський.

Як повідомляв Знай.uа Зеленському відзвітували про вбивство Шеремета: правда, за зачиненими дверима.

Знай.uа писав, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу з Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьохвідсоткових радикалів".