В Україні з'явилися солодощі із зображенням президента Володимира Зеленського. Фото патріотичного печива з символікою партії "Слуга народу" з'явилося на сторінці в Facebook Юлії Тибеж.

У коментаря користувачі жартують, що печиво має бути зі смаком улюбленого страви Зеленського - шаурми.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ну напевно білий – зі смаком коксу. Зелений – конопель. Чорний – з будь-якого на шоколаді Рошен (щоб якщо не вийде – звалити все на Пороху). А печиво зі смаком шаурми", – фантазують українці.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, у партії президента України Володимира Зеленського "Слуга народу" планують внести зміни в закон про мову.

Як повідомляв портал Знай.uа, український президент Володимир Зеленський на посаду заступника голови Служби зовнішньої розвідки призначив Катерину Слядневу.

Також портал Знай.ua писав, офіційний представник українського президента в Кабміні Андрій Герус розповів, що після формування нового уряду в ньому можуть залишитися деякі старі міністри.