Місце в. о. голови Моз Уляни Супрун може зайняти засновник клініки "Борис" Михайло Радуцький, а міністром освіти і науки стане експерт Сергій Бабак.

Про це розповів глава штабу партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко виданню "Лівий берег".

"Більшість наших пропозицій щодо загальноосвітньої школи розкривають і вдосконалюють реформу Нової української школи. Що стосується охорони здоров'я, то відкрутити назад реформу буде важко, але її треба ретельно аудіювати, тому що до неї більше питань, ніж до освітньої". Олександр Корнієнко

Олександр Радуцький

Корнієнко підкреслив, що у Зеленського не розглядалися інші кандидатури, крім Радуцького.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Серед претендентів на посаду міністра освіти і науки – експерт Сергій Бабак, якого обрали народним депутатом за списком "Слуги народу". За словами голови штабу партії, Бабак розробляє законопроекти у сфері освіти і "теоретично" може стати міністром.

Сергій Бабак

Нагадаємо, що Зеленського обожнюють діти: розбудили заради фото з президентом в економ-класі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський назвав 5 претендентів на крісло губернатора Одеської області: вирішувати українцям.

Також портал Знай.uа писав, що Тищенко, Скічко, Дубинський і інші: повний список зірок, які потрапили в Раду від "Слуги народу" Зеленського.