Ексрегіоналка Олена Сутягіна "мітить" на пост директора департаменту фінансів Луганської області. І не просто "мітить", її кандидатуру активно лобіює соратник Олександра Єфремова губернатор Луганської області Володимир Пристюк. Перцю цій ситуації додає те, що Сутягіна отримала хороші дружні зв'язки із попередньому в. о. голови ОДА Сергієм Филем, з яким мала нагоду кілька років попрацювати разом.

Олександр Єфремов
Олександр Єфремов

Відомо, що після початку військових дій на Сході України, регіон испытываеткадровый голод на важливих посадах. Здавалося б, що може бытьлучше, ніж місцевий, знаюзий жительна відповідальній посаді? Однак, з Оленою Сутягной не все так просто, передає 24 канал.

Сутягіна претендує на посаду заступника голови ОДА Віталія Комарницького або посаду начальника Департаменту фінансів і її документи спрямовані на перевірку, що викликає подив у співробітників Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Сумнозвісна ексрегіоналка до 2009 року вела дуже непоказне життя і працювала то економістом,то бухгалтером.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Кар'єрний зліт Сутягіної щільно пов'язаний зі сходженням на політичний олімп Луганської області її шефа – Володимира Пристюка. З листопада 2009 року Сутягіна заходить начальником управління економічного та фінансового моніторингу у Виконавчий апарат Луганської обласної ради. Тоді вона стала пахати "на кишеню" Пристюка.

У 2010 році вона вже була обрана депутатом від "Партії Регіонів".

На сайті регіоналів досі висить скандальну заяву членів президії Луганської облради, датоване 14 січня 2011 року про "задоволення рішенням суду про визнання незаконним і скасування указу Президента України Віктора Ющенка №46/2010 від 20 січня 2010 року про присвоєння Степану Бандері звання "Герой України". Тоді луганські регіонали примудрилися звинуватити в "політичної провокації" голів Тернопільської, Івано-Франківської та Львівської облрад. Під заявою стоїть підпис голови постійної комісії з питань економічного розвитку, бюджету і фінансів Луганської облради – Олени Вікторівни Сутягиной.

Сергій Філь

Працювала на Пристюка вона аж до 2014 року, а з початком бойових дій успішно втекла, залишивши людей і документацію.

"Виринула" Олена Вікторівна в 2016 році в Полтаві. Тоді їй не вдалося пояснити журналістам "Громадського", хто вона, і що робить в Полтавській облраді. За фактом же,На ділі виявилося, що Сутягіна на посаді так званого "помічника-консультанта" голови облради Олександра Біленького займалася тим,чого навчилася під крилом у Пристюка – "ефективно хозяйствовала" у фінансовій сфері.
У Полтаві Сутягіна не просто стикалася в коридорах облради з Сергієм Філем, але і співпрацювала з ним у ході місцевих виборів в 2016 році.

У зв'язку з тим виникає закономірне питання: голова Луганської ОДА Віталій Комарницький і його куратор Максим Ткаченко взагалі в курсі, з ким вони ведуть бесіди?

Нагадаємо, що Верховний суд змінив підсудність у справі Олександра Єфремова.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандального екс-регіонала Єфремова випустили на свободу: перші подробиці.

Також портал Знай.uа писав, що у Порошенка заявили, що проти Портнова порушено кримінальну справу.