Президент України Володимир Зеленський влаштував у Черскассах жорсткий розніс чиновникам. У Facebook опубліковано відео перепалки глави держави з директором підприємства.

Так, 31 липня Зеленський відвідав Черкаси, де провели роботи з реконструкції аеропорту. Там йде будівництво злітно-посадкової смуги та терміналу.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На початку візиту гарант запитав у директора КП "Черкаський аеропорт" Івана Далибожака, коли об'єкт зможе приймати перші борти і пасажирів: "Я вибачаюся, так коли добудують аеропорт?". У відповідь глава держави почув, що на реконструкцію піде ще 2 роки і 750 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

UPD: Сьогодні під час робочого візиту до Черкас президент України Володимир Зеленський призначив Ігоря Шевченка на посаду голови Черкаської облдержадмністрації. До Черкас прибув президент України Володимир Зеленський. Нині він на зібранні влади області, яке відбувається у Черкаській обласній раді.

Geplaatst door UA: Черкаси op Woensdag 31 juli 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Проте така відповідь не влаштувала Зеленського та він зазначив, що будівництво терміналу не може займати стільки часу.

"Питання було до вас тільки один у мене — скільки потрібно часу, щоб побудувати термінал… Два роки? Як можна два роки будувати термінал?", - запитав гарант.

Володимир Зеленський відвідав черкаський аеропорт

«Питання було до вас тільки одне у мене – скільки потрібно часу побудувати термінал. …Два роки? Як можна два роки будувати термінал?» - Володимир Зеленський, президент України. Володимир Зеленський перебуває у Черкасах. На початку візиту він відвідав місцевий аеропорт, де нині завершують ремонт злітно-посадкової смуги та запитав у директора КП «Черкаський аеропорт», коли об’єкт зможе приймати перші борти та пасажирів.

Geplaatst door UA: Черкаси op Woensdag 31 juli 2019

Іван Далибожака зізнався, що все є в проекті, але він не може назвати цифри.

Нагадаємо, Зеленського придумали, що робити з державними банками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленському показали 23 сантиметри його самого.

Також портал Знай.ua писав, у Зеленського розповіли, як "Слуга народу" Кабмін візьме у свої руки.