Міністр юстиції України Павло Петренко більше двох років орендує автомобіль (АА 0433ЕР) Тойота Кемрі у адвокатської компанії "МЛГРУПП".

У четвер, 1 серпня, поліція затримала це авто, де за кермом був тільки особистий водій Петренка Юрій. Під час огляду, він не надав права, пояснюючи це тим, що забув їх вдома. Про це повідомляє Telegram-канал Компромат.leaks.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

З'ясувалося, що в ході перевірки поліцією було виявлено, що держ. номери Тойота Кемрі належать іншому автомобілю – Шевроле Лачетті.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Водій виправдався, що вранці сів у автомобіль і не звернув уваги на номерні знаки свого автомобіля. Тобто нібито хтось підмінив номери в автомобілі, у його відсутність.

Павло Петренко

Проте дані номерні знаки вже використовуються кілька років на цьому авто, що раніше було зафіксовано журналістами. Петренко намагався вирішити проблему по телефону, але оскільки все було зафіксовано на камеру, у нього нічого не вийшло.

"За фактом Петренко, для конспірації, сам порушує букву Закону протягом декількох років", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, що Зеленський назвав п'ять претендентів на крісло губернатора Одещини.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кияни повстали проти "комунальних дармоїдів" Кличка.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський призначив нового голову Черкаської ОДА.