Колишній заступник глави АП Віктора Януковича Андрій Портнов заявив, що екс-главу НБУ Валерію Гонтареву можуть оголосити у розшук через корупційні схем в Укроборонпром. Як відомо, на момент Гонтарєва ховається в Лондоні і намагається отримати політичний притулок.

Валерія Гонтарева
Валерія Гонтарева

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"При злагодженій роботі нового Генерального прокурора з СБУ та ДБР, встановлення істини у справі дозволить засудити фігурантів до тривалих термінів позбавлення волі за державну зраду, мародерство, зловживання службовим становищем та відмивання злочинних доходів" - пише Портів.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він зазначив, що надалі соратників Порошенко, в тому числі і Гонтарєву, чекають "дві повістки на допит, якщо неявка - звернення до суду, розшук та початок процедури екстрадиції з Великобританії". За свовам Портнова, все це займе "дві-три тижні".

Нагадаємо, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.

Як повідомляв портал Знай.ua, розкішні апартаменти екс-глави НБУ показали на всю Україну.

Також портал Знай.ua писав, Лєсєв показав, як Гонтарєва грабувала Україну.