Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 2 серпня, з робочим візитом приїхав Івано-Франківську область. Комунальники почали терміново готувати місто до приїзду гаранта ще вночі.

Відповідне фото опублікували жителі міста в соціальних мережах.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Так, жителі Івано-Франківська опублікували у мережі фото, де комунальники в темряві малюють дорожню розмітку. Уточнюється, що фото було зроблено біля міського аеропорту на вулиці Євгена Коновальця.

"А на Коновальця біля аеропорту робота йде повним ходом! Протягом літа розмітку практично видно не було, але чомусь міські комунальники роблять це саме сьогодні ввечері", - йдеться в коментарі до фото.

Зазначимо, що під час візиту Зеленський представив нового голову Івано-Франківської обласної державної адміністрації Дениса Шмигаля.

"Дуже потужний менеджер. Я чесно заздрю Івано-Франківщині. Обирати голів обласних державних адміністрацій для нас важко в цілому по Україні, бо немає кадрів. А якщо кадри є, то немає грошей на них. Людей, які справді хочуть зробити щось хороше для України за наш невеликий термін, таких політичних волонтерів справді небагато. І це – один з таких людей", – підкреслив президент та вручив Денису Шмигалю посвідчення голови ОДА.

Нагадаємо, що Зеленський виявився одним з найпопулярніших політиків у Росії: вище тільки Путін.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський шокував Україну заявою, не очікував ніхто: "Сиджу і думаю, коли ми переїдемо".

Також Знай.uа" писав, Зеленська розкрила пікантний секрет президента та Богдана: "Вночі хоч не змушують...".