Тури Зеленського по Україні вже стали справжнім кошмарним сном для місцевих депутатів. То він вижене привселюдно із залу, назвавши розбійником, то влаштує прочухана за всі минулі гріхи. Ось і зараз одному нардепу Зеленський "легким рухом руки" висунув жорсткі вимоги.

Володимир Зеленський на інавгурації
Володимир Зеленський на інавгурації

Ще одним приводом для тріумфу українців став візит глави держави в Івано-Франківську область. В ході наради в місцевій ОДА Зеленський "вибив" з депутата мажоритарника 175 мільйонів гривень на ремонт доріг і зробив це у своєму унікальному стилі.

Під час наради з місцевою владою Зеленський розповів, що дізнався від громадян, що в ряді міст немає доріг з 90-х років.

Він попросив ексголови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука розповісти, де немає доріг, які дороги за останні роки відремонтували і скільки потрібно коштів на будівництво доріг у згаданих 5 містечках.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

По дорогах відповів голова села Космач, зазначивши, що на шлях до його селу потрібно 175 мільйонів гривень.

Після цього Зеленський згадав, що в залі присутній Іванчук - депутат-мажоритарник, якого переобрали вдруге.

Іванчук в білому

"Я тут бачу пана Іванчука. Ви стали депутатом, я чув? Ви даремно сюди прийшли. Ви ж тут народилися, ви ж з Коломиї? 175 мільйонів гривень є?" - сказав президент.

Іванчук почав говорити щось про бюджет, а Володимир Олександрович його тут же перебив:

"Причому тут бюджет? Що ви до того бюджету? Ви від нього вже відрізані, ви ж в курсі. Інші люди прийшли. 175 мільйонів можете допомогти? Просто такий чоловічий питання У нас немає такого бюджету, щоб побудувати зараз всі дороги, але ми хочемо допомогти людям. Ви мажоритарник, вас переобрали. Можете знайти 175 мільйонів, допомогти їм?"

"Якщо ви мене обдурите - я дам всі ваші адреси і телефони цього містечка, вони до вас прийдуть. Не приїдуть, бо доріг немає", - сказав Зеленський.

Ось так гарант за 3 хвилини знайшов гроші, які не могли знайти більш 20 років. Залишилося питання тільки в тому, чи виконає Іванчук свою обіцянку.

Нагадаємо, Зеленський відірве від російського зомбо-ящика жителів Донбасу і Криму.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський не залишив мокрого місця від знахабнілого чиновника.

Також Знай. ua писав, що Зеленський відправив у відставку людини Порошенко.