У п'ятницю, 2 серпня, Голові Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка вручили підозру у можливих злочинах. Про це стало відомо з даних Генпрокуратури.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Главу ОАСК правоохоронні органи підозрюють у перевищенні повноважень, у тиску на Вищу кваліфікаційну комісію суддів, в якій Вовк повинен був проходити професійне тестування.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, він може бути причетний до шахрайства, недбалості, незаконного перешкоджання мітингами під час Евромайдана, винесення умисно неправосудних рішень, пропозиції або дачі хабара.

Також за повістками в ГПУ прийшли судді Іван Шепітко, Іван Погрібніченка і Євген Аблов. Їм підозри ще не вручили.

Нагадаємо, Лещенко викликають на допит в ГПУ.

Як повідомляв Знай. ua, "киллер" Бабченко може загриміти за ґрати.

Також Знай. ua писав, що у Дніпрі накрили банду кавказців.