У колишнього гаранта Конституції України Петра Порошенка можуть відібрати все його майно, "нажите непосильною працею". Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомив юрист Андрій Портнов. Як запевняє Андрій Портнов, 31 липня ДБР зареєструвало нову кримінальну справу за участі Петра Олексійовича. Воно загрожує конфіскацією майна.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Організована злочинна група у складі Порошенко, Гонтарєвої і посадових осіб Укроборонпрому і Укрексибанку, з метою наживи, усвідомлюючи нанесення збитку національної безпеки і обороноздатності України, організувала прямо з концерну Укроборонпром багатомільйонні перерахування валюти в офшорні та інші юрисдикції під вигадані контракти." - написав Портнов коротку преамбулу.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ця справа може дозволити конфіскувати у Порошенка і Гонтарєвої в дохід держави абсолютно все, належне їм майно - заводи, акції, нерухомість та гроші." - запевняє юрист.

В коментарях українці вимагають, щоб все це почалося швидше, повідомляє портал Politeka.

"Чому при такій кількості відкритих справ його досі не затримали/заарештували?", "Порох ворог народу. Шкода, що немає смертної кари. Заслужив.", "Якось не дуже почався серпень у фігуранта. Але, треба звикати", "Хр*нова якась відпустка закордоном виходить у Петра Олексійовича... Як життя цілої країни при його президентстві..."

Нагадаємо, що озвучено справжню причину дивної поведінки експрезидента Порошенка.

Як повідомляв портал Знай.ua, втікач Порошенко замість Мальдів помчав до Трампу.

Також портал Знай.ua писав, що Порошенко розповів, куди витрачав гроші насправді.