Соратник, експредставник президента у Верховній Раді і дружина генерального прокурора Ірина Луценко завжди відрізнялася дуже дорогим смаком і встигла прославитися знатної модницею Верховної Ради України.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

І ось, "жінка третього тисячоліття" потрапила під роздачу від українців.

Ірина Луценко, дружина генерального прокурора Юрія Луценка
Ірина Луценко, дружина генерального прокурора Юрія Луценка

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Вся справа в тому, що прихильники Порошенка в ході президентської гонки щосили сурмили, що Порошенко зробить рай на замлі, а Зеленський - прямий шлях в нікуди і це в кращому випадку. Голосніше за всіх виступала Ірина Луценко. Вона щодня говорила, що якщо Зеленський стане Президентом, то долар буде по 100, в Україні буде дефолт, Путін дійде до Києва, Україна розвалиться, терористи візьмуть реванш, світ відмовиться допомагати Україні, країна розвалиться і Україна зникне з лиця землі. Втім, інші соратники експрезидента їй щосили підтакувала.

Всього за 2 місяці президентства Володимира Зеленського та його команди, долар став по 25 грн. ( - 4 гривні). Газ подешевшав на 11%, електрика на 23%. І все переконаний, що це тільки початок.

У зв'язку з цим, українці почали справжню травлю "красуні з Ради". В коментарях сміються з недорозвиненої Ірини Луценко, яка відверто думала, що народу України можна розповідати будь-яку нісенітницю і вони це будуть приймати за чисту монету.

Нагадаємо, дружина Генпрокурора змінила обличчя, дізнатися можна тільки за паспортом.

Раніше Знай.ua повідомляв, Ірина Луценко "засяяла"мільйонами в Раді.

Також Знай.иа писав, Ірина Луценко выбесила українців черговою витівкою "на мільйон".