Президента США Дональд Трамп підписав указ про введення нових санкцій проти Росії у зв'язку зі "справою Скрипалів". Зокрема, відтепер діятимуть обмеження за операціями з держборгом РФ, посилення ліцензування, відмова надавати кредити.

Про це повідомляє прес-служба Державного департаменту США.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Після першого пакету санкцій у відповідь на використання Росією "Новачка" під час замаху на приватну особу в Сполученому Королівстві Росія не надала гарантій, що вимагаються відповідно до законодавства США, тому ми вводимо другий пакет санкцій", – повідомив представник адміністрації президента США.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нові санкції:

  • заборона американським банкам купувати на первинному ринку номінований не в рублях держборг Росії;

  • посилення ліцензування при продажу в РФ ряду товарів і технологій, контрольованих Міністерством торгівлі США;

  • також Сполучені Штати офіційно виступили за відмову в наданні будь-якого кредиту, фінансової або технічної допомоги Росії міжнародними фінансовими інститутами, такими як Світовий банк або Міжнародний валютний фонд.

Нагадаємо, гігантський жук напав на Трампа і став зіркою мережі: методи прослушки від Путіна все дешевшають.

Як повідомляв Знай.uа, Порошенко посадять, Луценко дав дивовижний прогноз: "Побажаймо успіху слідчим".

Знай.uа писав, Трамп провів з Путіним серйозну розмову: "Що на рахунок українських...?".