Увечері 31 липня президент США Дональд Трамп провів телефонну розмову з главою РФ Володимиром Путіним, щоб запропонувати допомогу в боротьбі з пожежами в Сибіру. Про це повідомляють росЗМІ.

"Відбулася телефонна розмова Володимира Путіна з Дональдом Трампом за ініціативою американської сторони. Президент США запропонував надати допомогу Росії в боротьбі з лісовими пожежами в Сибіру", – йдеться у повідомленні.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У відповідь на пропозицію Путін подякував Трампа "за таке уважне ставлення, пропозицію про допомогу і підтримку" і заявив, що Росія при необхідності їм скористається.

Також агресор додав, що зараз у Сибіру нібито створене авіаугрупування для боротьби з пожежами.

Нагадаємо, що площа лісових пожеж в Сибіру і Якутії перевищила 2,5 мільйона гектарів, десятки міст накрив смог.

Як повідомляв портал Знай.uа, дим від лісових пожеж у Сибіру вже дістався до Монголії.

Також портал Знай.uа писав, що російські знаменитості відгукнулися на тему про пожежі в Сибіру, які влада РФ вирішила не гасити.