Територія Сибіру перетворилася на рівнини з попелу.

Росії вогонь до дотепер знищує гектари сибірського лісу, а місцеві влади не квапляться з цим боротися, посилаючись на бажання заощадити. Але від цього страждає не тільки РФ, але і інші держави, так як дим від палаючих лісів і зміг вже починає накривати сусідні країни. Наголошується, що зараз лісові пожежі залишаються на території Таймиру, Евенкії, Богучанского Кежемского, Єнісейського, Мотигинского і Абанського районів. Із-за пожеж режим НС введено на всій території Іркутської області, Красноярського краю, у двох районах Бурятії і одному районі Якутії.

Після масштабних лісових пожеж, величезна територія Сибіру перетворилася на рівнини з попелу, пейзаж як-ніби на кадри з документального фільму про Марс.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відповідне відео «марсіанських пейзажів» публікує «Бурхливий світ» в Telegram-каналі




«У Забайкальському краї після лісових пожеж можна знімати ремейк «Марсіанина». Декорації вже готові — вогонь перетворив місцевий ландшафт в картину з червоної планети», — підписані кадри.

Причиною розповсюдження пожеж в Сибіру на великій площі стали недостатні заходи по ліквідації вогнищ загорянь. Про це журналістам повідомив заступник начальника центру «Антистихия» МНС Росії Сергій Абанин.

Нагадаємо, Кличко заявив, що сподівається на сприяння Богдана.


Як повідомляв раніше Знай.uа, в Одесі народився незвичайний малюк.


Також Знай.uа писав про те, що горе-водій надовго запам'ятається поліції.