Українська суддя Ганна Лесько заробляє в місяць 530 тисяч гривень, виходить, що з бюджету країни (з наших кишень) вона отримує 17 тисяч гривень на день.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook блогер Михайло Шнайдер.

Він зазначив, що ця інформація важко вкладається в голові, адже подібного немає в жодній країні світу.

"У мене не вкладається в голові, як таке взагалі Можливо. У найбіднішій державі, де пенсії і зарплати Мізерні. Де люди не живуть, а Виживають. Де, зрештою, йде Війна. Це схоже на якусь насмішку над усіма Нами. Ні в одній цивілізованій країні світу, таке в принципі Неможливо."

Шнайдер висловив сподівання, що з приходом нової влади в особі Зеленського ситуація зміниться.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"І я щиро сподіваюся, що наша нова влада, в особі президента Зеленського, нарешті наведе порядок з зарплатами чиновників і Суддів. Адже далі так жити, вже просто Неможливо..." Михайло Шнайдер

Наследие "Режима Порошенко". Знакомьтесь это судья Алла Лесько. А теперь ВНИМАНИЕ. Алла Алексеевна зарабатывает 530...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 3 augustus 2019

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський запропонував скасувати візи для іноземців, які часто отримують медичні послуги в Україні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поскаржився, що його мама дуже скучила за улюбленим сином.

Також портал Знай.uа писав, що путінські ЗМІ вирішили прокоментувати приїзд чинного президента України Володимира Зеленського в Трускавець.