Після того, як Володимир Зеленський сенсаційно виграв президентські вибори в Україні, до нього прикувалася загальна увага. Жодна дія українського гаранта не вислизає від допитливих поглядів оточуючих. Але зараз американські журналісти викопали дещо з недавнього минулого українського президента.

Володимир Зеленський на інавгурації
Володимир Зеленський на інавгурації

Журналісти “Голосу Америки” повідомили, що Маркус Коен, що значиться у звіті лобістської компанії Signal Consulting Group, LLC як представник команди президента Володимира Зеленського в США, не має офісом в Києві за адресою, вказаною в документі.

Відзначимо, що сам Зеленський заперечував свою причетність до діяльності будь-яких лобістських компанії і стверджував, чо йому непотрібно лобі, так як він має повагу і довіру без цього.

"Кінцевий бенефіціар цієї угоди - Володимир Зеленський та його партія. Лобісти є відкритими в цьому плані, тоді як пан Зеленський це заперечує і називає дезінформацією. Добре, що ви подивилися на адресу пана Коена. Це те, що ми робимо, коли відстежуємо "темні" гроші. У більшості випадків групи, що працюють з "темними" грошима, намагаються витрачати гроші в політиці і не залишати грошовий слід. У цьому випадку офіс, в якому немає співробітників і який не виглядає чинним - це одна з ознак існування групи, що оперує "темними" грошима", - зазначила представниця американського Центру відповідальної політики Open Secrets, експерт з діяльності лобістів у Вашингтоні Ганна Масолия.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

У розпорядженні журналістів виявився договір Зеленського та Маркуса Коена.

Договір

Проте, дивним є те, що в графі підписів Маркус Куен поставив позначку не тільки навпроти свого прізвища, але і напроти імені Володимира Зеленського.

Сам Зеленський заявив, що можливо, хтось і може наймати лобістів від його імені,але він цим не займається і, більш того, нікого про це не просить.

Нагадаємо, діджітал-стратег Зеленського розповів всю правду про державу в смартфоні

Як повідомляв портал Знай.ua, у Зеленського розказали про першочергові закони

Також Знай.ua писав, Зеленський приготував сюрприз Антикорупційному суду, законопроект вже готовий