У мережі заговорили про екс-чиновника Віктора Піліпішіна, який відомий махінаціями з землею в Києві. Про це пише "Міністерство люстрації" в соцмережі Facebook.

"Екс-чиновники, що управляли Києвом ще до Кличка і навіть до Черновецького, продовжують дерибан столичної землі і сьогодні. Віктор Піліпішин - це вже "батя" столичного дерибану! Цей "тепличний рейдер" займається махінаціями ще з 90-х. Час минав, а методи залишилися ті самі", - зазначається в публікації.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Віктор Піліпішин

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також у "Міністерстві..." впевнені, що Піліпішин все ще веде "бурхливу діяльність по перетворенню зелених куточків Києва у будівельні майданчики".

"І це ми вже мовчимо про мільйони "зелені" в офшорах і під подушкою у Віті. Про походження цього всього добра повинен зацікавитися ніхто інший як новий генпрокурор України. Поки не посадили головного Вітю - потрібно терміново посадити цього пішака!" - йдеться в повідомленні.

Экс-чиновники, управлявшие Киевом еще до Кличко и даже до Черновецкого, продолжают дерибан столичной земли и сегодня....

Geplaatst door Міністерство Люстрації op Dinsdag 6 augustus 2019

Нагадаємо, що Андрій Вавриш несподівано виявився фігурантом публічного конфлікту між Віталієм Кличком і Андрієм Богданом.

Як повідомляв портал Знай.uа, відома модель Ася Мікович пообіцяла показати груди Філатову і Кличку.

Також портал Знай.uа писав, що Віталій Кличко знову підписав розпорядження про 5-денну відпустку і вилетів з країни.