Ватажок "ЛНР", маріонетка Кремля Леонід Пасічник покликав президента України Володимира Зеленського приїхати в окупований Луганськ на переговори "без посередників".

Відповідну заяву Пасічника, яку він зробив під час спілкування з журналістами в середу, 7 серпня, поширили підконтрольні сепаратистам ресурси та російські пропагандистські ЗМІ.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Якщо він (Володимир Зеленський – ред.) ухвалить рішення приїхати до нас, ми його приймемо відповідно до міжнародного протоколу. За своє життя йому боятися абсолютно нема чого, нехай приїжджає до нас, і ми будемо розмовляти про те, як швидше встановити мир на Донбасі для того, щоб зупинити це божевілля", – сказав маріонетка Кремля Пасічник.

маріонетка Кремля Пасічник

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відзначимо, що оточення Володимира Зеленського неодноразово підкреслювало, що переговори з бойовиками "ЛДНР" просто неможливі.

"Діалог потрібно вести з тими, хто реально приймає рішення. Я впевнений, що сьогодні представники так званих" ЛНР "і" ДНР "абсолютно не самостійні", - заявляв раніше глава "Слуги народу" Дмитро Разумков.

Приблизно те ж саме говорив і президент України Володимир Зеленський.

"Ми не готові до діалогу з сепаратистами .... Ми готові діяти в мінському форматі. Ми готові в мінському форматі продовжувати відносини. Ми готові припинити вогонь", - сказав гарант.

Нагадаємо, Україна зазнала непоправних втрат у війні з агресором на Сході.

Окупанти начхали на Мінські домовленості та влаштували нове пекло на Донбасі: бойовики протягом години гатили з забороненої зброї по позиціях українських захисників.
Унаслідок обстрілів з боку окупанта, загинули четверо українських бійців.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін після підступної атаки на Донбасі поставив Зеленському ультиматум

Також Знай.ua писав, з'явилися нові деталі телефонної розмови Зеленського з Путіним