У середу, 7 липня, в Анкарі (Туреччина) відбулася урочиста церемонія зустрічі президента України Володимира Зеленського і президента Турецької Республіки Реджепа Тайіпа Ердогана.

Варто відзначити, що для глави української держави ця поїздка стала першою з моменту заняття ним посади в травні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кортеж Зеленського особисто зустрічав його турецький колега Ердоган і почесний караул. Перед резиденцією президента Туреччини в Анкарі зіграли гімни двох держав, після чого лідери пішли на переговори.

Після зустрічі у форматі "віч-на-віч" планується провести переговори в розширеному форматі делегацій.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський повідомив, що твердо має намір організувати термінову зустріч з президентом Еммануелем Макроном і канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Зеленський заявив, що має намір провести телефонні переговори з президентом Франції Еммануелем Макроном і канцлером Німеччини Ангелою Меркель.

Також портал Знай.ua писав, що у Кремлі почалася жахлива паніка після розмови Путіна з Зеленським.