9 серпня президент України Володимир Зеленський призначив нового начальника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки СБУ.

Указ опублікували на сайт президента. Новим головою став Микола Кулєшов.

Чудова новина!
Тепер Знай.иа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

До 26 червня цей департамент очолював Олександр Климчук, якого Зеленський звільнив.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

З 2014 Кулєшов був першим заступником начальника в департаменті, а коли звільнили Клімчука став ВО начальника.

Микола Кулєшов народився в 1973 році в Харкові. Він закінчив Київській військовий інститут управління і зв'язку в 1995 році за спеціальністю автоматизовані системи управління (інженер-математик). У 2005 році Кулешов закінчив Львівський національний університет ім. Франка, за спеціальністю міжнародна економіка (економіст). А в 2014 році - Харківську національну юридичну академію ім. Я. Мудрого за спеціальністю юрист-правознавець.

Кулєшов почав працювати в СБУ ще в 1995 році. Він був відповідальний за заходи в рамках Трастового Фонду Україна-НАТО з питань кібербезпеки. Ще він сприяв створенню Ситуаційного центру щодо забезпечення кібербезпеки СБУ, а з 2016 організовує його функціонування.

Нагадаємо, раніше Зеленський Туреччини зустрівся з патріархом Варфоломієм.

Також Знай.uа писав, що Зеленський укладе угоду з Путіним.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленському показали, як влада "горбатит життя", промовисті фото доводять до сліз.