У четвер, 8 серпня, президент Володимир Зеленський зустрівся зі Вселенським патріархом Варфоломієм під час офіційного візиту до Туреччини. На зустрічі обговорювалися ситуація на Донбасі, питання повернення Криму та інші актуальні для українців теми. Про це глава держави розповів у коментарі одному з українських телеканалів.

"Говорили про все: про ситуацію в Україні, про об'єднання України, про війну на Донбасі, про повернення Криму - про все. Про все, що хвилює всіх. Я радий, що у нас тут дуже потужна підтримка не тільки на політичному рівні ", - сказав Зеленський.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше повідомлялося, що на зустрічі в Стамбулі патріарх підтвердив, що підтримує сувернітет України. У свою чергу Зеленський пообіцяв, що влада не буде втручатися у справи церкви.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Наша загальна цінність - життя людини. І це для мене головне, особливо зараз, коли я став президентом України. Влада не повинна втручатися у церковні справи, я буду захищати незалежність церкви", - заявив президент.

Нагадаємо, Зеленський відмовився підписати спільну заяву з Вселенським патріархом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський готує реформу, що кардинально змінить життя українців.

Також портал Знай.ua писав, експрезидента схопив спецназ, корупційні ігри закінчилися.