Російські журналісти спробували принизити президента України Володимира Зеленського, заявивши, ніби лідер США Дональд Трамп забув про нього.


Даний сюжет 10 серпня опублікував один з головних пропагандистських ресурсів Кремля "Росія 24".

Наголошується, що до Трампу на одному із заходів підійшов журналіст і запитав, чи думає він запрошувати з офіційним візитом президента України.

"Про кого ви говорите?" - перепитав його Трамп.

Слова журналіста і Трампа на російському ТБ якісно дублювали, однак, розмова відбувалася на вулиці і на тлі все залишилося чути, як там шумно, дме сильний вітер, при цьому, журналіст варто не впритул до голови Білого дому, і той навіть трохи підходить до нього, щоб краще чути, і сам підвищує голос.

Так, можна припустити, що швидше за все насправді Трамп просто не дочує, кого назвав журналіст, однак, для росіян це перекрутили і піднесли інформацію так, ніби в США не визнають і не пам'ятають Зеленського.


"Президент США, мабуть, так втомився від внутрішніх проблем, що забув, хто такий Володимир Зеленський", - сказали ведучі російського ТБ.

Можете подивитися, як це було, на 3:46 відео:

Нагадаємо, розкрилися шокуючі деталі самого помпезного справи Януковича.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще


Як повідомляв раніше Знай.uа мати постраждалого написала заяву в поліцію.


Також Знай.uа писав про те, що Путінські окупанти в шизофренічному маренні націлилися на всю Україну.