12 серпня президент України Володимир Зеленський відвідав з візитом Житомир. Поки Зеленський знаходився в Житомирі, то встиг оглянути з гелікоптера стан лісів, які знищив незаконний видобуток бурштину.

С сегодняшнего дня, Зеленский серьезно взялся за борьбу с нелегальной добычей Янтаря. Где-то далеко, заплакал один Розенблат)

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 12 augustus 2019

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Про це згадав на своїй сторінці в Facebook Михайло Шнайдер. "З сьогоднішнього дня, Зеленський серйозно взявся за боротьбу з нелегальним видобутком бурштину. Десь далеко, заплакав один Розенблат)", - підписав він фотографію.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто відзначити, що Борислав Розенблат був народним депутатом, а на його рахунку мільйони доларів. Він також був замішаний в "бурштинових справах", і на нього вже подавали до суду за це в 2018 році.

Користувачі мережі не обійшли стороною пост Шнайдера і залишили коментарі, припускаючи, що Розенблат вже втік:

Нагадаємо, раніше у ДБР допитають Порошенка ще раз, але з детектром брехні.

Також Знай.ua писав, що Зеленський "взяв за барки" бурштинову мафію, полетіли голови силовиків.

Ще Портал Знай.ua повідомляв, що радник Зеленського терміново звернувся до українців, на кону - майбутнє онуків.