Сьогодні, у понеділок, 12 серпня, президент Володимир Зеленський приїхав до Олевська, Житомирської області з робочою поїздкою, пише Рoliteka. Як повідомила пресслужба глави держави, президент бере участь у нараді з питань незаконного видобутку бурштину в регіоні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Під час зустрічі глава держави заявив, що потрібно звільнити місцевих начальника СБУ та інших посадових осіб правоохоронних органів.

Зеленський пояснив, що поліцейські і спецслужби пов’язані з "бурштиновими" схемами.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ми змінимо главу Служби безпеки України Житомирської області", – зазначив президент.

Зокрема Зеленський заявив, що проблема незаконного видобутку бурштину в Житомирській, Волинській, Рівненській областях України отримала масштаб екологічного лиха.

"Рекомендую покинути вам свою посаду. Я вам не вірю", - Зеленський начальникові житомирської обласної поліції Печененку.

Таким чином, Зеленський у своєму стилі закликав начальника поліції Житомирської області звільнитися через ситуацію з нелегальним видобутком бурштину в регіоні.

Також Зеленський звернувся до глави Нацполіціі Сергія Князева із проханням: "Керівників райвідділів поліції Олевського та Овруцького районів я вас дуже прошу звільнити".

Нагадаємо, Порошенко таки з'явився на допит у ДБР, але не сам: у чому підозрюють попередника Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, радник Зеленського терміново звернувся до українців, на кону - майбутнє онуків: "Якщо ти за Томос, але проти зростання, то що ти робиш в цій країні?"

Також Знай.uа писав про те, що Романенко розбив рожеві окуляри українців.