Економічні перспективи України на тлі війни на Донбасі і окупованого Криму виглядають вкрай не райдужно. Про пеом повідомляє на своїй сторінці у социалной мережі Facebook ведучий програми "Не добрий вечір" Ігор Лесев.

Крим - це Україна
Крим - це Україна

За його словами, вже немає нічого - ні "Південмашу", ні "Антонова", ні Миколаївського суднобудівного. заводу, тому залишилося два стратегічних ресурсу - земля і люди.

"Землю пустять ось-ось. Решта будуть з'їжджати по мірі становлення завантаженості нового "лібертаріанського" ринку. Самі розумієте, всі рестораторами, айтішників і мерчендайзерами працювати не зможуть. Тому доведеться валити в ЄС чи РФ" - передрік недалеке майбутнє Лесєв.

Також, Ігор не залишив осторонь питання Криму, Донбасу і виниклих через них Мінських угод. Він переконаний, що угоди - це глухий кут для президента.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Але у нас залишається ще одне центральне питання. Назвемо його так –часткова територіальна цілісність. Часткова, тому що Крим проср*ний з кінцями. І якщо когось це реально хвилює, тоді слід засудити і посадити Турчинова, Яценюка, Тенюха, Парубія. Що таке Мінськ? Це амністія бойовиків. Це особливий статус Донбасу. Це де-факто федералізація України через зміни до Конституції. Всі ці пункти автоматично посилюють русскомировскую фракцію Бойко-Медведчука"

Інавгурація Володимира Зеленського
Інавгурація Володимира Зеленського

"Мінськ дає поштовх етнічному протистоянню в нашій країні. А етнос, батьківщина, традиції – це інша сторона дошки, де пасуться ТНК, мульткультуралізм та інші ЛГБД." - переконаний Лесєв.

Звідси і всі заяви з оточення Зеленського, що Мінськ безальтернативний, але немає амністії, немає змін у Конституцію, немає особливого статусу.

"Щоб безкровно і з мінімальними втратами транснационалке зайти в Україну – Мінськ не потрібен. Обмін полоненими, припинення вогню – це не питання. Об'єднання України і Донбасу – на*уй нікому не впало."

Ведучий стверджує, що ЛДНР - це вже Росія і варто з цим змиритися. Це як Джамму і Кашмір в Індії або Західна Сахара.

"ЛДНР теж буде на картах в складі України. Разом з Кримом. Але реальність така, що нашу країну поділили. За замовчуванням. І тепер у нас зелена ера великої земельної розпродажу і великих трудових запозичень."

Нагадаємо, Порошенко таки з'явився на допит у ДБР, але не сам: у чому підозрюють попередника Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.uа, радник Зеленського терміново звернувся до українців, на кону - майбутнє онуків: "Якщо ти за Томос, але проти зростання, то що ти робиш в цій країні?"

Також Знай.uа писав про те, що Романенко розбив рожеві окуляри українців.