Український президент Володимир Зеленський з'явився на обкладинці популярного журналу "Фокус", і не просто так, а повністю оголений і навіть без шкіри.

Відповідну фотографію опублікував Telegram-канал "Ху*овий Київ".

Обкладинка журналу

Чудові новини!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Спецтема нового випуску - "Президентська плоть", а на обкладинці красується цілих три Зеленських. Президетское тіло, неначе зійшло з підручника з біології для старшої школи - українці можуть помилуватися м'язовою системою глави держави і навіть побачити дещо більш пікантне.

"Е, стривайте! А де ж преЗЕдентский Х"Й!?!?!?! Читав казку "А король-то голий" - "ALARIS"." написав у підписі до світлини

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95")

На обкладинці "Фокуса" під незвичайними фотографіями президента можна побачити підпис: "Володимир Зеленський в хорошій фізичній формі". А ви як вважаєте?

Нагадаємо, Зеленський жорстко притиснув Луценка до стінки, діватися нікуди: "Або ти йдеш, або...".

Як повідомляв Знай.uа, зі сторінки депутата безграмотно погрожують українцям: "Ви мині вже надоїли".

Знай.uа писав, Зеленський отримав добру звістку від людей Трампа: Богдан більше не завадить.