Замовник будівництва скляного мосту мера Києва Віталія Кличка втік з України. Про це заявив журналіст Олександр Дубинський у своєму каналі в Telegram.

"За моїми даними, директор КП Інженерний центр (замовник будівництва скляного мосту Кличка) вже тиждень як звалив з країни, і повертатися не планує. Це депутат Київради Михайло Терентьєв, балотувався по 221 округу, кум іншого депутата Київради та директора КП Київблагоустрій Андрія Андрєєва. Андрєєв був 35 номером у списку ПЕСа і начальником Київського міського штабу", - пише Олександр Дубинський.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, 25 травня в Києві відкрили міст, що з'єднує Володимирську гірку і Хрещатий парк. На його будівництво витратили близько 400 мільйонів гривень, але скляні вставки почали тріскатися вже на наступний день. У кінці липня НАБУ відкрило кримінальне розслідування за фактом корупційних схем, використаних при будівництві.

Нагадаємо, найкраща подруга Порошенка біжить з корабля, балів більше не буде.

Як повідомляв портал Знай.uа, засмаглий Гройсман повернувся з відпустки і розсмішив українців.

Також Знай.uа писав про те, актор, який замінив Зеленського у 95 Кварталі, розчарував інтернет спільноту України.