Студія "Квартал 95" не перейде на українську мову, тому що "не в цьому сенс".

Таку заяву зробив заступник керівника Офісу президента Юрій Костюк, відповідаючи на питання журналістів "Громадського".

Студія "Квартал 95"
Студія "Квартал 95"

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Під час інтерв'ю у нього запитали: "А могла би «Студія 95 квартал» перейти на українську мову?"

Відповідь була однозначна:

"Цілковито і повністю — ні, тому що не в цьому сенс. В певних речах — так, в певних речах вже перехід цей є. Я думаю, що україномовні команді «Ліги сміху», а їх дуже багато, роблять дуже багато для популяризації української мови". Юрій Костюк

Юрій Костюк

Заступник керівника Офісу президента зазначив, що україномовний контет нова влада стимулюватиме фінансово, шляхом зменшення податків або позбавлення від податків взагалі на певний час на україномовний продукт.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський в образі Лукашенка влаштував повний рознос в Україні: чому президент "відриває голови" чиновникам.

Також, Знай.uа писав, Кличко прийшов скаржитися на Богдана в НАБУ і вивалив все: прізвища, суми, умови.