Голова правління "Укргазбанку" Кирило Шевченко, користуючись своєю посадою, провертав брудні схеми на сотні мільйонів гривень, обкрадаючи всі ці 5 років простих українців.

Не зважаючи на те, що місце таких казнокрадів у тюрмі, а не в кріслі керівника банку, Кирило Шевченко і сьогодні продовжує провертати аферні справи. Про це пише "Міністерство люстрації" у Facebook.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Аферист з нахабною усмішкою Кирило Шевченко 5 років обкрадав нас, простих українців! Посада глави "Укргазбанку" дозволила йому провертати брудні схеми на сотні мільйонів гривень, наповнивши не тільки власні кишені, а й найближчого соратника і бізнес-партнера Порошенка - скандального Ігоря Кононенко", - зазначають в соцмережі.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Користуючись "кришуванням" влади, Кирило Шевченко провертав махінації з перепродажу макро кредитів, в результаті чого величезні суми осідали на рахунках панамських банків

"Робив він це через компанію Intraco Management ltd, безпосередньо пов'язану з офшорами Кононенка і Порошенка. Місце таких, як він - не в кріслі керівника банку, а в тюремній камері!", - наголошує "Міністерство люстрації".

Аферист с наглой ухмылкой Kiril Shevchenko 5 лет обворовывал нас, простых украинцев! Должность главы “Укргазбанка”...

Geplaatst door Міністерство Люстрації op Vrijdag 16 augustus 2019

Нагадаємо, Кирило Шевченко продовжує провертати справи для Кононенка.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі розкрили всю правду про скандального бізнесмена Парцхаладзе

Також Знай.ua писав, "Міністерство Люстрації" вказало на промахи Баканову та звернулося до Зеленського.