З'явилася інформація, про темні справи одного з українських чиновників. Так співтовариство "Міністерство люстрації" в Facebook опублікував міні-досьє на бізнесмена Ярослава Москаленка.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ярослав Москаленко — один з рідкісних депутатів-бізнесменів, який не шкодує грошей сумнівного походження на створення іміджу "суспільно-політичного, спортивного діяча, філантропа".

Ярослав Москаленко

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Москаленко - справжній політичний хамелеон. З приходом до влади Віктора Януковича, газове лобі Фірташа-Бойка допомагає Москаленко отримати крісло глави Вишгородської райдержадміністрації. А потім, буквально через кілька місяців — очевидно, в нагороду за "передачу" президента "Межигір'я" — і пост заступника голови Київської облдержадміністрації. Під час подій Майдану Москаленко радо підтримував “диктаторські закони” 16 січня. А вже через місяць, після втечі Януковича, Москаленко стрімко змінив забарвлення і всіляко відхрещувався від колишніх покровителів. Тому пройшов і в нове скликання парламенту — не без підтримки "Блоку Петра Порошенка". Там він і залишався останні 5 років! ЦІЛИХ 5 РОКІВ Москаленко керував фракцією Порошенко", - пишуть у співтоваристві.

Нагадаємо, у Зеленського коротко і ясно відповіли путінським журналістам: "Вдячний".

Як повідомляв Знай.uа слуги народу визначили майбутнє "Сватів" в Україні: "Чому ми не можемо".

Знай.uа писав, Зеленський хоче "побудувати з Умані маленький Єрусалим".