Президент України Володимир Зеленський своїми указами перепризначив Руслана Стефанчука представником президента у Верховній Раді нового скликання. Відповідні документи оприлюднили на сайті президента.

Спершу указом № 601/2019 Зеленський звільнив Стефанчука з посади представника президента у Верховній Раді.

Руслан Стефанчук
Руслан Стефанчук

При цьому наступним своїм указом №602/2019 Зеленський призначив Стефанчука представником президента в новому парламенті за згодою.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В документі, який послідував за звільненням Стефанчука, відразу сказано про його призначення.

"Призначити Стефанчука Руслана Олексійовича представником президента України у Верховній Раді України (за згодою)", - повідомляється в указі №602/2019.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Слід нагадати, що Стефанчук Руслан Олексійович - доктор юридичних наук, професор, член-кореспондент Національної академії правових наук України, заслужений діяч науки і техніки України, адвокат. Він закінчив Хмельницький інститут регіонального управління та права. У 2011-2013 роках Стефанчук завідував відділом в Інституті законодавства Верховної Ради.

Нагадаємо, здай хабарника - отримай 10%: Зеленський запропонував українцям цікавий підробіток.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський назвав свого представника в Раді.

Також Знай. ua писав, що українці просять Зеленського повернути статус ядерної держави і звільнити тренера "Динамо".