Президент Володимир Зеленський правильно зробить, якщо дасть можливість Генпрокуратурі карати. Про це заявив відомий політолог Юрій Романенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Найважливіша реформа системи Генеральної прокуратури — створення прокурорського самоврядування". Це Луценко сьогодні скаржиться", - процитував генпрокурора експерт.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На думку Романенка, Луценко в шоці, що Зеленський планує повернути "диктаторські повноваження генпрокурору", в той час як новий глава ГПУ зможе призначати заступників та місцевих прокурорів самостійно.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ого, оце жах. Адже Порошенко і К створили систему, понаплодили НАЗК, САПи, НАБУ, ЗаЕБУ, які ніхр*на не роблять і всі нарікають одне на одного, що, мовляв, я не винувата, а вони нічого не роблять. Оце і є їх ментовсько-прокурорське самоврядування, де ніхто ні за що не відповідає. І все це нібито під приводом, що нам безвіз дадуть за це", - написав політолог.

Крім того, Романенко впевнений, що Зеленський правильно зробить, якщо дасть можливість ГПУ карати.

"Взагалі будь-якому органу, який буде відповідальний за покарання. І далі мати їх з ранку до вечора. Бо цей корупційний п*здеж вже просто набрид", - підсумував він.

"Важнейшая реформа системы Генеральной прокуратуры — создание прокурорского самоуправления". Это Луценко сегодня...

Geplaatst door Yuriy Romanenko op Maandag 19 augustus 2019

Нагадаємо, Романенко закликав Зеленського не повторювати "подвиги" Лукашенка.

Як повідомляв портал Знай.uа, американський мільярдер звинуватив Порошенка у виведенні 8 млрд доларів з України.

Також портал Знай.uа писав, що Порошенко голосно оскандалився в Європі.