Президент країни-агресора Володимир Путін під час телефонної розмови з українським президентом Володимиром Зеленським "задля пожвавлення подальшого діалогу" просив розблокувати в Україні російські інформаційні сайти і не чинити спротиву діяльності проросійським медіа, які знаходяться у власності Медведчука.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Такою інсайдерською інформацією поділився в мережі нардеп Євген Рибчинський. Про підступи агресора Рибчинський написав у Facebook.

Нардеп нагадав, що доступ до усіх шовіністських медіа-ресурсів було заблоковано строком на три роки згідно з указами Президента України про санкції проти Росії №133/2017 та № 126/2018. І в той же час, протягом тих самих років, Медведчук через підставну особу придбав кілька всеукраїнських телеканалів.

"Нині в рамках тенденції до вирішення "української кризи" Пу намагається нав'язати свої правила гри, як Заходу, так і новообраному президенту України. Але поки що Зе не наважується своїм указом скасовувати санкції проти країни-агресора. Як і не наважується через Нацраду зупинити діяльність проросійських ЗМІ", - зазначив Рибчинський.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

За його словами, Зеленський наразі зайнятий формуванням сильної президентської вертикалі та збирається з силами. І наразі невідомо, якою буде його відповідь Путіну. Однак те, що російські ЗМІ і досі залишаються заблокованими, вселяє оптимізм і надію на достойну відповідь агресору, зазначив нардеп.

"Яка буде його відповідь на прохання володаря імперії зла - покаже час. Але те, що російські лайно-ЗМІ все ще заблоковані, все ж таки вселяє надію на достойну відповідь загарбнику", - підкреслив Рибчинський.

Не хочу ані лаяти, ані вихваляти президента Зе. Просто дам трошки інсайду. А кожен нехай сам зробить свої висновки....

Geplaatst door Євген Юрійович Рибчинський op Donderdag 22 augustus 2019

Нагадаємо, Зеленський зателефонував прем'єру Британії Джонсону
через російську агресію.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський зробив гучну заяву про повернення Росії в G8: Захарова впала в істерику.

Також Знай.ua писав, у Зеленського назвали дату зустрічі з Трампом: що будуть обговорювати глави країн