Начальник Одеської митниці Олександр Власов звільнений з займаної посади.

У четвер, 22 серпня відповідний наказ підписав виконуючий обов'язки голови Державної фіскальної служби Денис Гутенко.

В документі йдеться, що Власова звільнили за угодою сторін на підставі його заяви.

Відмінні новини!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android или IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як відомо, трапився скандал 13 липня під час робочої поїздки Зеленського в Одеську область. Президенту вдалося розкрити обман чиновників на чолі з Олександром Власовим, який також очолює Одеську митницю ГФС під час брифінгу з місцевою владою.

"Ви вважаєте, що я ідіот? Що я, ви нас вважаєте ідіотами? Я хочу, щоб ви особисто написали заяву на ваше звільнення. Не пішли у відпустку, а реально це зробили. Скажіть, будь ласка мені дату, щоб я знав це не з Facebook, а їх реальних документів" зазначив президент. У відповідь Олександр Власов написав заяву про звільнення з роботи.

Як повідомляв Знай.ua, у команді Зеленського викрили таємниці ЗСУ, прихований потенціал героїв вражає.

Також Знай. ua писав, що Зеленський вирішив навчити "слуг народу" керувати країною.