Знаменита українська гімнастка Анна Різатдінова заявила про розрив з одіозним екс-наредепом Олександром Онищенком. Передає JetSetter.ua.

"Так, ми з Олександром вже не разом. Я зараз живу в Києві та приймаю участь в проекті "Танці з зірками". Це абсолютно новий етап у моєму житті, якому я дуже рада. Ще минулого року я багато подорожувала, виступала з майстер-класами у різних країнах, а зараз мені хочеться більше перебувати у Києві та реалізовувати себе в інших напрямках", - сказала Ганна.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, Ганна Різатдінова вийде на паркет з Олександром Прохоровим. На даний момент вона вирішила залишитися вільною і присвятити себе спільному з Онищенком синові Роману, який народився у листопаді 2017 року.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

26-річна Анна Різатдінова є бронзовим призером Олімпіади в Ріо-де-Жанейро (2016 рік), чемпіонкою світу в вправі з обручем (2013 рік), а також багаторазовим призером чемпіонатів світу і Європи. Вона балотувалася на виборах у Верховну раду кандидатом на 98-му окрузі (Київська область).

Нагадаємо, скандальний Онищенко "наїхав" на НАБУ.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальний нардеп-утікач Онищенко намилився в Київ.

Також Знай.uа писав про те, Онищенко намилився у депутати.