Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон під час зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном в Єлисейському палаці поклав ногу на стіл. Відповідні кадри з'явилися в мережі.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нахабна витівка викликала критику в свою адресу з боку користувачів соціальних мереж. Найбільше обурилися англійці.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

При цьому французи поставилися до витівки англійця, як до прояву його екстравагантного поведінки і чекали чогось подібного від нього. Серйозне обурення висловили саме англійці.

зокрема, біограф Джонсона Соня Пернелл назвала його поведінку "грубим і соромом".

"Уявіть, якщо б Макрон поклав ноги на стіл в Букінгемському палаці", - написала вона в Twitter.

Редактор газети The Sun Тому Ньютон звинуватив політика в менспрединге. Інші користувачі мережі також визнали поведінку Джонсона недипломатичним і ознакою відсутності хороших манер.

У той же час кореспондент Sky News зазначив у Twitter, що вчинок прем'єр-міністра, найімовірніше, був жартом. "Виглядає, немов Макрон припустив, що столик можна використовувати в якості підставки для ніг, що Джонсон жартома і робить", - написав він.

Нагадаємо, Великобританія отримала нового прем'єра.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський подзвонив прем'єру Британії Джонсону.

Також Знай. ua писав, що друг України Борис Джонсон очолив уряд Великобританії.