Білоруський президент Олександр Лукашенко заявив, що президент України Володимир Зеленський просив у Мінська про допомогу, просив підтримки.

Про це стало відомо завдяки повідомленнями білоруських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"У нас начебто і з Україною зараз непогані стосунки. Ми розмовляли з президентом (України Володимиром Зеленським). Вони просили якоїсь підтримки. Як ми? Надаємо - чи не надаємо?" - сказав Лукашенко на зустрічі з прем'єр-міністром Білорусі Сергієм Румасом. Президента цитує державне агентство БелТА.

Глава держави також торкнувся і зустрічі з прем'єр-міністром Грузії Мамукой Бахтадзе, на якій було порушено питання деяких проблем з логістикою в двосторонній торгівлі транзитом через Україну.

"Мабуть, він вам про це скаже. У нас щось там з логістикою через Україну - постачання наших товарів до Закавказзя. Не дуже ладиться. Нехай по дрібницях, але це, напевно, наші недоробки. Тому що навряд чи Україна перешкоджатиме торгівлі. Адже їм теж вигідно, це транзитна країна для нас у цьому відношенні", - зазначив Лукашенко.

Нагадаємо, Луценко завив після рішення Зеленського, по-старому вже не вийде: "Понаплодили...".

Як повідомляв Знай.uа Сивохо поринув з головою в Донбас: "Ти реально можеш щось зробити - це чудово".

Знай.uа писав, прем'єр-міністр подав у відставку просто на засіданні парламенту: перші подробиці.