найбагатший олігарх України Рінат Ахметов може похвалитися не тільки своїми монополістичними правами, але й надзвичайним палацом, яке і поруч не стоїть навіть з Межигір'ям Януковича. Цей шедевр Ахметов відгрохав під Києвом. Кадри з дрона з'явилися в мережі завдяки зусиллям BIHUS info.

Рінат Ахметов
Рінат Ахметов

Не міг пройти повз цього інциденту і український юрист і блогер Михайло Шнайдер.

"Це новий маєток Ріната Ахметова під Києвом, площею... 12 тисяч квадратних метрів і вартістю... кілька мільярдів гривень. Ось саме так, виглядають цифри з наших платіжок за газ, світло і гарячу воду...!" - обурений Шнайдер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Зазначимо, що Ахметов є власником донецького футбольного клубу "Шахтар", так от на території маєтку можна розмістити цілих 20 полів для клубу.

В коментарях українці розділились в думках: хтось щосили висловлює своє невдоволення, а хтось стверджує, що будувався "палац" давно і всі все бачили, але раніше ніхто про це не говорив.

"Гарне місце для дитячого санаторію", "Красиво жити не заборониш. А вам гречки дав і ви моліться на нього.", "Я в шоці! Немає слів! Алло, гараж! Алло Зеленський!", "Скільки молоді без власного житла страждає,шукає роботу в інших країнах..", "Однією рукою дає, а інший ще більше загрібає", "Не забули, що нього є партнер Петро Інкогніто?", "Він там у схованки грає", "Навіщо такі хороми? На тлі повальної бідності.Моральний виродок.", "Ну платити потрібно за газ, ось ми і платимо! Таку квадратуру опалити, це як промисловий завод... Потрібно допомогти", "Фото цього маєтку треба показати англійській королівській сім'ї. Нехай порівняють зі своєю жебрацькою нерухомістю"

Нагадаємо, Зеленський завдав нищівного удару по Ахметову.

Як повідомляв Знай.uа дело "Роттердам+": дружок Порошенка спритно уникнув правосуддя, за нього візьмется Інтерпол.

Також, Знай.uа писав, українці просять Зеленського повернути статус ядерної держави і звільнити тренера "Динамо".